Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró oferta 44 cicles formatius de grau mig o superior per al curs 2018-2019

Escoltar

Mataró oferta 44 cicles formatius de grau mig o superior per al curs 2018-2019

Tota l’oferta formativa en Cicles Formatius es pot trobar a www.estudiaramataro.cat



El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell ha presentat avui, 15 de maig, l’oferta educativa de la formació professional per al curs 2018-2019 que es pot fer a Mataró. Aquesta oferta està recollida en el web www.estudiaramataro.cat que es va presentar el passat mes d’abril en el transcurs de la XII Setmana de la Informació i l’Orientació Professional. El regidor Miquel Àngel Vadell ha estat acompanyat a la presentació de la directora de l’Institut Alexandre Satorras, Fina Buil; del director de l’Escola Freta, Sebi Martín; i de la directora de l’Institut Municipal Miquel Biada, Fàtima Prat.




L’Institut Alexandre Satorras, l’Institut Thos i Codina, l’Institut Puig i Cadafalch i l’Institut Municipal Miquel Biada són els centres educatius públics amb oferta de cicles formatius i l’Escola Freta i l’Escola Pia són els centres concertats que també tenen cicles formatius. Entre aquests centres educatius s’ofereixen 44 cicles formatius, 21 de grau mig i 23 de grau superior de diferents famílies professionals.




En el curs actual, el 2017-2018, els cicles formatius han disposat de 2.612 alumnes: 1.437 de grau mig i 1.175 de grau superior.






www.estudiaramataro.cat




Tota la formació postobligatòria es pot trobar al web www.estudiaramataro.cat que es va presentar en la la XII Setmana de la Informació i l’Orientació Professional que es va celebrar del 14 al 21 d’abril.




Una de les novetats en els ensenyaments postobligatoris per al proper curs és la preinscripció electrònica en el cicles formatius de grau superior de formació professional.