Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró posa en marxa una sala d’estudi en horari nocturn i de cap de setmana a l’Espai Jove de Cerdanyola

Escoltar

Mataró posa en marxa una sala d’estudi en horari nocturn i de cap de setmana a l’Espai Jove de Cerdanyola

Es farà com a prova pilot del 20 d’agost al 6 de setembre

L’Espai Jove de Cerdanyola disposa d’una sala d’estudi que obrirà durant el període de preparació dels exàmens de setembre en horari nocturn. Del 20 d’agost al 6 de setembre, els estudiants podran anar de les 20.30 h fins a les 24 h, de dilluns a divendres, i els caps de setmana de 9 h a 13.30 h i de 15.30 h a 24 h. Es tracta d’una prova pilot que comptarà amb el suport de dos educadors i que es valorarà a posteriori si té continuïtat o no per a properes èpoques d’exàmens.




L’accés és lliure i gratuït i la sala disposa de connexió Wifi. Aquesta acció s’emmarca en el Pla Jove per Mataró 2018-2022, i dins el projecte de suport escolar que es desenvolupa des de la Xarxa d’Espais Joves de la Ciutat en col·laboració amb la Direcció d’Ensenyament.




A banda d’aquesta sala, també es posa a disposició dels estudiants la sala d’estudi permanent del Centre Cívic Pla d’en Boet que fins al 31 d’agost romandrà oberta de dilluns a divendres, de 9 h a 15 h, i a partir de l’1 de setembre, de dilluns a divendres de 9 h a 21.30 h.




Aquest servei se suma a les sales de la xarxa local de biblioteques públiques de la ciutat de Mataró.