Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró serà la ciutat de sortida de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya el 20 de març

Escoltar

Mataró serà la ciutat de sortida de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya el 20 de març

Enguany l’etapa serà Memorial Antonio Granados, president del Club Ciclista IluroL’alcalde, David Bote; la regidora d’Esports, Marisa Merchán; el director de la Volta Ciclista a Catalunya; Rubén Peris; i un representant dels clubs de la ciutat: Esport Ciclista Mataró i Club Ciclista Iluro, han presentat avui 13 de març els detalls de la segona etapa de la 98a edició de la “Volta” que surt de Mataró el proper 20 de març.
La segona etapa de la “Volta” surt de Mataró a les 13 h i una hora abans, els ciutadans podran veure els vehicles i els materials necessaris per aquest esdeveniment esportiu que enguany compta amb la participació d’Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Rigoberto Urán, Marc Soler, Pierre Rolland, Michael Woods i Antonio Pedrero, entre d’altres figures del ciclisme.


Memorial Antonio Granados
Antonio Granados va morir el passat mes de juliol després d’una vida dedicada al ciclisme. Va ser president del Club Ciclista Iluro des de la seva creació, l’any 1986, fins a la seva mort, i anteriorment va competir aconseguint ser campió d’Espanya de ciclomàster (1985, 1986, 1987) i subcampió d’Espanya de tàndem per a deficients visuals fent d'acompanyant de Soledad Ibáñez (1991).
Abans de la sortida de la segona etapa de la 98a edició de la “Volta”, es farà un reconeixement a la tasca d’Antonio Granados pel ciclisme a la ciutat de Mataró.


Recorregut i afectacions al trànsit
A les 13 h està previst que sigui la sortida des del Camí de la Geganta, a l’alçada de l’oficina de l’espai firal del nou Parc Central, i continuarà per la plaça d’Espanya, pujant pel passeig de Carles Padrós, avinguda del Velòdrom, carretera de Cirera, plaça de França i baixant per la Via Europa fins tornar a la plaça de Granollers. Enguany es fan dues voltes per aquest circuit interurbà, abans que els ciclistes marxin de la ciutat des de la plaça Granollers, ronda de Leopoldo O’Donnell, l’avinguda de Lluís Companys i carretera de Barcelona, direcció Valls.
Entre les 9.15 h i les 14 h, el Camí de la Geganta quedarà tallat al trànsit des del carrer dels Pirineus fins a l’avinguda del Corregiment. A les 13.15 h es reobrirà la circulació del recorregut, excepte al Camí de la Geganta que s’obrirà a les 14 h.