Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un tram del carrer de Francisco Goya tallat al trànsit per despreniments de la façana d’una antiga fàbrica

Escoltar

Un tram del carrer de Francisco Goya tallat al trànsit per despreniments de la façana d’una antiga fàbrica

L'Ajuntament ha requerit al propietari perquè prengui les mesures urgents necessàries per estabilitzar l’immoble i evitar un risc per a les persones i o béns

El carrer de Francisco Goya, entre el carrer de Tetuan i la ronda del de Joan Prim, s’ha hagut de tallar al trànsit a causa dels despreniments de la façana d’un edifici industrial, situat en el número 26 d’aquest carrer, que es van produir el dissabte 3 de novembre a les 19 h. L’Ajuntament va haver d’activar el Sistema Intern d’Atenció a Urgències (SIAU). L’immoble és de propietat privada i l’Ajuntament ha fet un requeriment al propietari perquè prengui amb caràcter urgent les mesures necessàries per estabilitzar la façana i evitar nous despreniments o més enfonsaments de la coberta interior.

 


Després de les primeres actuacions realitzades el dissabte per la Policial Local, Bombers de la Generalitat i tècnics dels Serveis de Llicències i Espais Públics de l’Ajuntament, ja es va verificar que l’edifici presentava un perill evident.




Davant d’aquesta situació es va procedir a prendre diferents mesures de seguretat que es mantindran fins que no existeixi risc per als ciutadans o béns:

 


- Tallar l’accés a vianants i a vehicles a tot l’àmbit de l’edifici, des de la cantonada de la ronda de Joan Prim fins al número 28 del carrer de Francisco Goya. Només hi poden accedir els veïns de la zona i els vehicles amb aparcament.



- Desallotjar els vehicles estacionats en aquesta part del vial.



- Anul·lar els dos passos a vianants que conflueixen a la cantonada del carrer de Francisco Goya amb la ronda de Joan Prim.



- Desviar els vianants de la ronda de Joan Prim a la vorera contrària al lloc dels fets a través del pas de vianant del carrer de Miquel Biada.