Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal del Centenari estrena nova gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal del Centenari estrena nova gespa artificial

L’Ajuntament ha acabat els treballs de renovació de la gespa artificial del Camp Municipal del Centenari. Els equips del CE Mataró ja entrenen de nou a l’equipament i el proper diumenge 17 tindrà lloc el primer partit de lliga que es jugarà amb la nova gespa.

El camp amb la nova gespa instal·lada. Foto: Ajuntament
El camp amb la nova gespa instal·lada. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha finalitzat els treballs de renovació de la gespa artificial del Camp Municipal d’Esports del Centenari i la substitució de l’actual xarxa de reg artificial. L’antiga gespa s’havia instal·lat al 2006 i havia superat el seu període de vida útil.

S’ha instal·lat una gespa combinada de fibra monofilament nervat i fibra fibril·lada recta, de 60 mm d’alçada i color verd. La gespa té tractament anti-UVA i és resistent a la calor i al gel. La superfície de gespa instal·lada no ha variat respecte l’anterior (7.169,30 m²), però s’han reduït lleugerament les mides del terreny de joc per complir amb els marges de seguretat establerts per normativa.

El nou sistema de reg està format per sis aspersors emergents, un a cada extrem del camp i dos més al mig de les bandes, amb un radi d’abast superior als 42 m per cobrir tota la superfície de joc, i controlats amb un programador.

L’empresa Fieldturf Poligras SA ha dut a terme les obres, que es van adjudicar per un import de 220.172,76 € (IVA inclòs).

L’Ajuntament ha fet també altres treballs de millora a les instal·lacions: pintat de la façana del Palau Municipal d’Esports Josep Mora que dóna al camp, retirada de restes de fibrociment i substitució del mur perimetral per una tanca, i té previst realitzar treballs de millora a la zona de vestidors. En els últims anys s’han fet diferents actuacions per posar al dia l’equipament. Així, al 2016 es va instal·lar una nova graderia a la zona nord del camp i al 2017 es va renovar la instal·lació elèctrica.

Diumenge a les 17 h es jugarà el primer partit de lliga amb la nova gespa artificial, que enfrontarà el CE Mataró amb el Valldoreix FC.

Publicat a