Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El castell de focs de Les Santes es trasllada a diumenge 28 de juliol a les 23 h per la previsió de pluja

Escoltar

El castell de focs de Les Santes es trasllada a diumenge 28 de juliol a les 23 h per la previsió de pluja

Tot i això, avui a les 23 h el Parc Central acollirà una actuació musical amb tres discjòquei. El concert dels Catarres i Biflats i la Xindriada se celebraran demà, després de l’espectacle pirotècnic.

Foto: Sergio Ruiz
Foto: Sergio Ruiz

El Castell de Focs, el concert de Catarres i Biflats i la Xindriada es traslladen a demà a la nit a causa de la previsió de pluges intenses i continuades durant tot el dia. Són els canvis més destacats en la programació d’avui 27 de juliol, Diada de Les Santes, tot i que s'ha programat una actuació musical a les 23 h al Parc Central amb MisterMi, Punxadisco badabronx i DjLin.

 

Canvis en la programació

El Castell de Focs és un dels actes principals de la Diada de Les Santes i el més multitudinari de la Festa Major. Amb la voluntat de garantir-ne la seva celebració, l’Ajuntament ha decidit traslladar-lo a demà diumenge, 28 de juliol, a les 23 h.

La resta d’actes programats per després de l’espectacle pirotècnic, vinculats a aquest acte, també queden afectats. Així doncs, el concert de Catarres i Biflats també s’ha traslladat a demà i se celebrarà a l’escenari de la platja del Varador. El concert d’Smoking Stones i We’re not heroes, les Sardanes de la plaça de Santa Anna i el cinema a la fresca a la platja del Callao, en canvi, s’anul·len.

Pel que fa a la tradicional Xindriada, prevista per avui a la plaça de Santa Anna, també se celebrarà demà i es trasllada al passeig Marítim.

El concert que la Big Band Jazz Maresme havia d’oferir aquest vespre, a les 20 h, a l’escenari Espigó se celebrarà al Teatre Monumental a la mateixa hora. Les entrades es podran recollir a la mateixa taquilla del teatre una estona abans.

Les activitats previstes a l’Espai Familiar també es veuran afectades. Qualsevol possible canvi o anul·lació es comunicarà a través de les xarxes socials.

Els actes previstos per a la nit de demà, 28 de juliol, es mantenen però amb algunes modificacions horàries: el Ball de Requisits començarà a les 23.45 h per no coincidir amb el Castell de Focs, i els concerts de Marrinxa s’interrompran durant l’espectacle pirotècnic.