Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Poesia i + torna a Mataró recorrent tres espais emblemàtics de la ciutat amb música, poesia i art

Escoltar

El Festival Poesia i + torna a Mataró recorrent tres espais emblemàtics de la ciutat amb música, poesia i art

El 5 de juliol Mataró tornarà a repetir com a una de les seus de la programació del Festival Poesia i +, originari de Caldes d’Estrac. A partir de les 18.30 h a Mataró es convida a l’espectador a gaudir d’un passeig a través de diferents disciplines artístiques a la Casa Coll i Regàs, Ca l’Arenas i la Biblioteca Pompeu Fabra.

Imatge del Poesia i + 2019
Imatge del Poesia i + 2019

La 14a edició del festival que organitza la Fundació Palau tornarà a viatjar més enllà de la seva seu i oferirà programació també Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius i Mataró del 4 al 14 de juliol. Pascal Comelade i Enric Casasses, Mireia Calafell i Björt Rùnars, Sílvia Bel, Manuel Rivas, Albert Pla, Tarta Relena, Pau Riba i Orquestra Fireluche i Clara Peya, són alguns dels noms propis del festival, un dels més actius i innovadors de la creació poètica i artística contemporània.

A Mataró l’activitat és gratuïta. L’activitat començarà a la Casa Coll i Regàs on a partir de les 18.30 h amb la participació de Pía Sommer poeta, artista i experimentadora sonora que combina la recitació, el cant i la performance i l’artista mataroní J.M. Calleja. Els dos oferiran una intervenció pensada específicament per dos dels espais de la casa. A les 19 h l’acció es traslladarà al pati de Ca l’Arenas per escoltar Ivette Nadal i Caïm Riba que convidaran al públic a emprendre un viatge intens i accelerat per la veu i la poesia d’Ivette Nadal amb la complicitat d’un músic de llarga trajectòria.

La festa de la poesia acabarà als jardins de la Biblioteca Pompeu Fabra on a partir de les 20.30 h escoltarem Seward i Javier Gallego “Crudo”. És una de les propostes més contundents que uneix poesia i música. Sobre l’escenari, el periodista, músic i escriptor madrileny Javier Gallego “Crudo”, conegut per agitar les ones des del programa “Carne cruda”, i la banda Seward, una de les formacions més destacades del panorama musical de Barcelona. Pels volts de les 21.30 h serà el moment de Pau Vallvé que tancarà una nit màgica amb la presentació del seu nou treball “Life vest under your seat”. 

La programació del Poesia i + es pot consultar aquí.