Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reforma els vestidors del gimnàs de l’Institut Escola Àngela Bransuela

Escoltar

L’Ajuntament reforma els vestidors del gimnàs de l’Institut Escola Àngela Bransuela

En el darrer any s’han fet o estan programades reformes als lavabos i vestidors d’una desena de centres escolars

L’Ajuntament està realitzant obres als vestidors del gimnàs de l’Institut Escola Àngela Bransuela que suposaran la reforma integral de l’espai, dotant-lo d’una nova distribució. Els treballs van començar a finals de gener i es preveu que estiguin enllestits a finals d’abril.

Es preveu adequar dos nous vestidors, un de nois i un de noies, un bany adaptat i una sala tècnica d’instal•lacions, a banda d’espai per a magatzem. També se substituirà la instal·lació d’aigua calenta i calefacció. Les obres estan adjudicades a l’empresa Artea Medi Ambient S.L, per un import de 134.426,21 € IVA inclòs. L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Equipaments Municipals, Miquel Angel Vadell, han visitat avui l’escola per comprovar l’estat dels treballs.

 

Actuacions als lavabos d’una desena de centres

L’Ajuntament ha actuat o està treballant en el darrer any en l’adequació de lavabos i vestidors d’una desena de centres escolars. Així, l’any passat es van reformar els lavabos d’educació infantil de l’Institut Escola Àngela Bransuela, i es van fer actuacions similars a les escoles Josep Montserrat, Rocafonda, Cirera i Joan Coromines.

En aquests moments, a més de l’obra dels vestidors de l’Institut Escola Àngela Bransuela, l’Ajuntament té en marxa les reformes de lavabos a l’Escola Josep Manuel Peramàs i a la segona planta de l’Institut Miquel Biada. En els propers mesos està previst també realitzar reformes de lavabos a l’Institut Escola Mar Mediterrània, a l’Escola Vista Alegre i a l’Escola Camí del Cros.

La inversió conjunta d’aquestes actuacions és de 477.155 €.