L’Ajuntament reforma els vestidors del gimnàs de l’Institut Escola Àngela Bransuela

En el darrer any s’han fet o estan programades reformes als lavabos i vestidors d’una desena de centres escolars

L’Ajuntament està realitzant obres als vestidors del gimnàs de l’Institut Escola Àngela Bransuela que suposaran la reforma integral de l’espai, dotant-lo d’una nova distribució. Els treballs van començar a finals de gener i es preveu que estiguin enllestits a finals d’abril.

Es preveu adequar dos nous vestidors, un de nois i un de noies, un bany adaptat i una sala tècnica d’instal•lacions, a banda d’espai per a magatzem. També se substituirà la instal·lació d’aigua calenta i calefacció. Les obres estan adjudicades a l’empresa Artea Medi Ambient S.L, per un import de 134.426,21 € IVA inclòs. L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Equipaments Municipals, Miquel Angel Vadell, han visitat avui l’escola per comprovar l’estat dels treballs.

 

Actuacions als lavabos d’una desena de centres

L’Ajuntament ha actuat o està treballant en el darrer any en l’adequació de lavabos i vestidors d’una desena de centres escolars. Així, l’any passat es van reformar els lavabos d’educació infantil de l’Institut Escola Àngela Bransuela, i es van fer actuacions similars a les escoles Josep Montserrat, Rocafonda, Cirera i Joan Coromines.

En aquests moments, a més de l’obra dels vestidors de l’Institut Escola Àngela Bransuela, l’Ajuntament té en marxa les reformes de lavabos a l’Escola Josep Manuel Peramàs i a la segona planta de l’Institut Miquel Biada. En els propers mesos està previst també realitzar reformes de lavabos a l’Institut Escola Mar Mediterrània, a l’Escola Vista Alegre i a l’Escola Camí del Cros.

La inversió conjunta d’aquestes actuacions és de 477.155 €.