Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep la presidenta de l’Escola de Vela, els germans Muñoz i Àlex Fores pels resultats als Special Olympics World Games

Escoltar

L’alcalde rep la presidenta de l’Escola de Vela, els germans Muñoz i Àlex Fores pels resultats als Special Olympics World Games

L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán, han rebut oficialment la presidenta de l’Escola de Vela de Mataró, Diana Quadras, per la seva tasca en aquesta entitat així com per la Vela d’Or que han aconseguit dos anys, un dels premis que atorga la Federació Catalana de Vela. També han estat rebuts els germans Bernat i Ona Muñoz del Joventut Handbol Mataró que han aconseguit medalla de plata als Special Olympics Word Games celebrats a Abu Dhabi i Àlex Fores, del Club Boet Fedemar Mataró, que en bàsquet va aconseguir l’or.

Diana Quadras és la presidenta de l’Escola de Vela de Mataró que ens els darrers anys ha fet un canvi passant de ser una escola amb classes formació per a particulars, a la posada en marxa de programes específics de vela per a escoles, col·lectius i entitats i també ha posat en marxa una secció de vela accessible i inclusiva així com amb perspectiva de gènere. En els darrers dos anys, la Federació Catalana de Vela li ha atorgat la Vela d’Or, un distintiu que valora la tasca realitzada per un equip que lidera Diana Quadras.

La recepció també ha anat dirigida als tres mataronins que han aconseguit medalla en els Special Olympics World Games celebrats a Abu Dhabi. En aquesta competició, Àlex Fores del Club Boet Fedamar ha tornat amb l’or de bàsquet mentre que els germans Bernat i Ona Muñoz, del Joventut Handbol Mataró, han aconseguit la medalla de plata.

Publicat a