Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Angeleta Ferrer s’inaugura oficialment amb la visita del conseller d’Ensenyament Josep Bargalló

Escoltar

L’Escola Angeleta Ferrer s’inaugura oficialment amb la visita del conseller d’Ensenyament Josep Bargalló

Durant l’acte s’ha donat les gràcies a l’Escola Torre Llauder on van estar els alumnes durant les obres



L’alcalde, David Bote, i el conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, han inaugurat avui, 27 de febrer, l’Escola Angeleta Ferrer que va iniciar l’activitat lectiva el curs 2017-2018 en el edifici rehabilitat de Can Fàbregas del paper, entre els carrers Lepanto i de Cosme Churruca. A l’acte d’inauguració també han assistit el regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, el director de Serveis Territorials del Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó, i la directora de l’escola, Marina Riera, entre molts altres membres de la comunitat educativa. 




L’acte inaugural ha comptat amb els parlaments oficials de les autoritats i amb els parlaments de tres alumnes de sisè de primària qui han obsequiat al conseller Bargalló amb una rajola hidràulica, símbol de l’escola que es va aprofitar de l’edifici original, a la plaça de Cuba, per posar-la en la rehabilitació de l’actual. Els alumnes també han tingut paraules d’agraïment a l’Escola Torre Llauder que és on van estar durant les obres de rehabilitació de l’antiga fàbrica. Durant la inauguració s’ha fet una visita a les instal·lacions i s’ha fet el descobriment de la placa inaugural, situada a l’entrada del centre.






Reunió de treball




Després de la inauguració oficial, el conseller Josep Bargalló s’ha reunit amb l’alcalde, David Bote, per parlar sobre diferents aspectes educatius i s’ha posat sobre la taula el futur del centre de formació professional integral, el nou edifici de l’Escola Joan Coromines i de l’Institut Cinc Sénies. Aquest darrer és segons el conseller Josep Bargalló el primer en l’ordre de prioritats de la Generalitat de Catalunya a Mataró.