Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local enxampa tres menors d’edat després de calar foc a un contenidor al carrer de Tàrrega

Escoltar

La Policia Local enxampa tres menors d’edat després de calar foc a un contenidor al carrer de Tàrrega

La crema de diferents contenidors ubicats a la zona dels Molins havia fet muntar un dispositiu policial per intentar localitzar els responsables. Agents de la Policia Local van interceptar ahir tres menors com a presumptes autors d’almenys un dels incendis.

Contenidors cremats a Mataró. Foto: Policia Local
Contenidors cremats a Mataró. Foto: Policia Local

La Policia Local va interceptar ahir a les 19.15 hores els tres menors al carrer de Tàrrega amb la ronda de Sant Oleguer ja que coincidien amb la descripció facilitada per testimonis d’un dels incendis anteriors ocorreguts a la zona. Mentre estaven sent identificats, un veí va alertar que sortia fum d’un contenidor del carrer de Tàrrega, que s’estava incendiant i va haver de ser apagat pels Bombers.

Els nois van ser traslladats a comissaria per ser lliurats als seus pares i tutors legals després d’informar-los dels fets. La Policia Local ha enviat les diligències als Mossos d’Esquadra per posar-ho en coneixement de Fiscalia de Menors.

En els darrers dies, s’havien produït diferents incendis en contenidors ubicats al Camí dels Caputxins, el carrer del Dos de Maig o el carrer de Tàrrega, tots situats al barri dels Molins o carrers propers, per la qual cosa se sospitava que podien ser provocats per les mateixes persones.