Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra una jornada de participació ciutadana per definir les actuacions LGTBI a fer en els propers anys

Escoltar

Mataró celebra una jornada de participació ciutadana per definir les actuacions LGTBI a fer en els propers anys

La jornada és dissabte 12 de gener, de 10 a 14 h, al Centre Cívic Cabot i Barba

La ciutadania està convocada el dissabte 12 de gener, de 10 a 14 h, al Centre Cívic Cabot i Barba per participar en una jornada per definir les actuacions LGTBI que l’Ajuntament ha de portar a terme en els propers quatre anys per desenvolupar i desplegar la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals. També per aconseguir una ciutat lliure d’homofòbia, lesbofòbia, bifòbia i transfòbia.




A banda d’aquesta jornada, també hi ha una prevista pel 17 de gener per a tots els treballadors municipals.






Totes i Tots som Mataró




El procés va començar el mes d’abril del 2018 amb la campanya de comunicació “Totes i Tots som Mataró” i amb la fase de diagnosi. Durant aquest temps, s’han portat a terme un qüestionari obert a tota la ciutadania i també un destinat al personal municipals de l’Ajuntament de Mataró; s’han fet entrevistes a persones del col•lectiu LGTBI; s’han organitzat sessions de formació a personal municipal, jornades de treball temàtiques enfocades a àmbits concrets i la redacció de la bateria d’actuacions amb els corresponents indicadors i mecanismes d’avaluació necessaris.




El treball es materialitzarà en un document que recollirà les actuacions a realitzar calendaritzades i que s’integrarà en el III Pla d’Igualtat de Gènere de Mataró 2018-2022.




La jornada és gratuïta i oberta a tothom però es recomana enviar confirmació al correu electrònic palba@ajmataro.cat