Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró organitza dos cursos intensius per a formar monitors i monitores en el lleure

Escoltar

Mataró organitza dos cursos intensius per a formar monitors i monitores en el lleure

La formació és intensiva i indispensable per disposar del diploma de la Generalitat de Catalunya



El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Mataró ha organitzat dos cursos intensius per a formar monitors i monitores d'activitats de lleure infantil i juvenil. La formació, que es farà del 6 d’abril a l’11 de maig al Centre Cívic Cabot i Barba, dona accés al diploma oficial de la Generalitat de Catalunya que és indispensable per poder exercir o treballar en aquesta àrea. 




Aquesta activitat, que s’emmarca en el Pla Jove per Mataró 2018-2022, és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors, perspectiva de gènere i interculturalitat.




Els cursos els impartirà l’escola Fundesplai i consten d’un total de 310 hores: 100 hores lectives presencials, 50 hores lectives no presencials -inclou l’elaboració d’una memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques- i 160 hores de pràctiques.




En total s’ofereixen dos cursos amb 50 places, que es faran els dies 6, 13, 14, 15, 16, 17, 18 i 27 d’abril, i 4 i 11 de maig de 9 a 14 h i de 15 a 20 h. El preu general del curs és de 220 € i per accedir-hi cal ser major d'edat en el moment d’inici.