Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena de centres escolars fan activitats per commemorar el Dia escolar de la Pau i la No Violència 2019

Escoltar

Una vintena de centres escolars fan activitats per commemorar el Dia escolar de la Pau i la No Violència 2019

La jornada educativa se celebra cada 30 de gener per fomentar la solidaritat, el respecte, la pau i la defensa dels Drets Humans

El Dia escolar de la Pau i la No Violència 2019 se celebra a Mataró amb diferents activitats als centres escolars de la ciutat. Enguany s’han sumat a la iniciativa una vintena de centres educatius que volen fomentar valors com la solidaritat, el respecte, la pau i la defensa dels Drets Humans en aquesta diada que se celebra cada 30 de gener, en commemoració de l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi i que al nostre país ho va impulsar l’educador, poeta i pacifista mallorquí Llorenç Vidal, l’any 1964. 
L’Ajuntament de Mataró ha acollit els alumnes de l’Escola Pia Santa Anna que han llegit el Manifest del Dia escolar de la Pau i la No Violència 2019 al Saló de Plens on han estat rebuts per l’alcalde, David Bote, i pel regidor d’Ensenyament, Miquel Àngel Vadell.


20 escoles
Una cursa solidària, poemes, música, contes, murals, papiroflèxia, esmorzars compartits són algunes de les activitats que han organitzat els centres escolars de Mataró que s’han sumat a aquesta jornada perquè els seus alumnes puguin prendre consciència de la importància de la pau que no és present a molts indrets del món. Per primer cop, l’Escola d’Adults Els Tarongers, també s’ha sumat a la jornada amb l’organització d’una taula rodona.