Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament d’un tram del Camí Ral i del carrer de Pasqual Madoz

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament d’un tram del Camí Ral i del carrer de Pasqual Madoz

L’actuació va començar el dilluns 16 de novembre i consisteix en la renovació de les canonades de la xarxa d’abastament d’aigua potable del tram del Camí Ral entre els números 150 i el 196, i del tram del carrer de Pasqual Madoz entre els números 32 i el 48, al barri de l’Havana.

Foto: Aigües de Mataró
Foto: Aigües de Mataró

Aquesta obra està motivada per la inusual concentració d’avaries en aquests carrers.

S’instal·laran un total de 181 ml de canonades de diferents diàmetres, vàlvules de maniobra i descàrregues necessàries per al correcte funcionament de la xarxa.

En el transcurs de l’obra, per minimitzar l’impacte en la continuïtat del servei, s’instal·laran canonades provisionals per donar servei als abonats mentre es realitza la retirada dels elements de la xarxa actual i la instal·lació de la nova.

Normalment en les instal·lacions d’abastament la rasa va majoritàriament per la vorera així que a circulació de vehicles no es veurà afectada, exceptuant l’estacionament a la zona de l’obra, i els trams on hi ha cruïlles de carrers, que s’hauran de tallar de manera puntual.

La reposició de la vorera es farà majoritàriament amb panot, excepte la cantonada del carrer de Pasqual Madoz amb el carrer de Sant Pelegrí, que serà amb llosa de 40x40. La reposició de les rases es realitzarà amb el mateix tipus de paviment que hi ha ara.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa CATALANA EMPORDANESA DE SERVEIS SL, per un import de 27.302,24 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró, per un import de 36.368,15 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de quatre setmanes.


Galeria d'Imatges