Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

David Bote realitza una ronda de trobades amb alcaldes i alcaldesses de l’àmbit metropolità

Escoltar

David Bote realitza una ronda de trobades amb alcaldes i alcaldesses de l’àmbit metropolità

Per aproximar-se a la realitat metropolitana, des d’inici de mandat David Bote ha mantingut converses amb els alcaldes de Cornellà, Granollers, Sabadell, Viladecans, Gavà, Sant Boi i, avui, Badalona. La propera reunió està prevista la setmana que ve amb l’alcalde de Terrassa.

David Bote amb Ada Colau, Jordi Ballart i Josep Mayoral, a dalt, i amb Xavier Garcia Albiol, a baix.
David Bote amb Ada Colau, Jordi Ballart i Josep Mayoral, a dalt, i amb Xavier Garcia Albiol, a baix.

L’alcalde, David Bote, està realitzant una ronda de trobades amb alcaldes i alcaldesses de diverses ciutats amb l’objectiu de conèixer millor la realitat metropolitana i posar en comú com es tracten les principals polítiques públiques que preocupen a la ciutadania.

Amb aquest esperit s’ha reunit aquest migdia amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, amb el qual han parlat de diversos temes de gestió pública i han intercanviat especialment informació sobre les mesures que estan prenent els dos municipis per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19 i tirar endavant els respectius plans de reconstrucció econòmica i social.

 

Aproximar-se a la realitat metropolitana

La ronda de trobades institucionals s’emmarca en la prioritat 2 del Programa d’Actuació Municipal 2019-2023 de l’Ajuntament de Mataró, que parla tant del fet que Mataró ha d’exercir la capitalitat de la comarca del Maresme com d’intentar tenir un paper també en l’àmbit metropolità.

Per aproximar-se a la realitat metropolitana, des d’inici de mandat David Bote ha mantingut converses amb els alcaldes de Cornellà, Granollers, Sabadell, Viladecans, Gavà, i Sant Boi, i la propera reunió està prevista la setmana que ve amb l’alcalde de Terrassa.

Al juliol, l’alcalde ja va tenir una primera trobada amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en el marc de la presentació del Pla estratègic metropolità “Barcelona Demà”, juntament amb els màxims representants d’altres ciutats de la segona corona metropolitana amb l’objectiu de participar en la definició de l’estratègia de futur de l’anomenada Barcelona dels 5 milions d’habitants.

Mentre s’estudia i es defineix de quina manera es concreta la participació en aquest àmbit del pla estratègic metropolità, l’alcalde continuarà apropant-se a conèixer de primera mà la realitat dels municipis tant de la primera com de la segona corona metropolitana.