Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa Reinventa’t de TecnoCampus acompanyarà les empreses per treure tot el potencial del seu negoci

Escoltar

El programa Reinventa’t de TecnoCampus acompanyarà les empreses per treure tot el potencial del seu negoci

S’emmarca en el Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró, que va recollint i concretant mesures d’urgència per minimitzar els impactes que la crisi sanitària està deixant a la ciutat en totes les seves dimensions: atenció a les persones, ocupació, socioculturals, activitat econòmica, etcètera.

Entorn i mercats en continua transformació, més intensament en el context actual. Nous hàbits de consum, nous perfils de consumidor i nous marcs de competència, que requereixen alhora de nous models d’organització, de canals de comercialització i gestió d’equips per donar resposta. Les tecnologies són cada vegada més presents i properes per avançar i reinventar-se.

En aquest marc, cal que les empreses facin ús de tot el potencial del seu negoci o projecte. Cal tenir ben definida una estratègia de negoci i orientar la seva operativa cap a aquest entorn, que exigeix ser flexibles i eficients per ser més competitius. El TecnoCampus llança, per acompanyar les empreses en aquest procés, el programa Reinventa’t, una de les mesures impulsades per la Taula per a la Reconstrucció social i econòmica i en el marc del Pla del mateix nom.

El programa Reinventa´t ajuda a identificar elements clau de transformació i acompanya les empreses en el seu  procés de canvi. El programa també dona suport en la revisió del model d’empreses en traspàs o que deriven d’un projecte de Reempresa, per alinear-les amb els reptes de futur.

L’itinerari sectorial del programa Reinventat s’adreça a pimes i microempreses en funció del seu sector d’activitat i amb domicili a Mataró o la comarca del Maresme.  S’organitzaran un seguit de jornades per sectors amb l’objectiu de sensibilitzar empreses i emprenedors de sectors amb forta presència local per endegar processos de millora i/o  transformació del model de negoci. El tret de sortida es farà amb el sector retail i un programa formatiu que constarà de 4 unitats/blocs que s’impartiran en 4 setmanes de durada, a més d’una sessió addicional inicial de posada en marxa del programa:

  • Dijous 29 d’octubre de 9h a 10.30h - Sessió 0 (online): Presentació curs, participants i empreses
  • Dilluns 2 de novembre de 9h a 13h - Sessió 1: Transforma el teu negoci. Tendències i oportunitats
  • Dilluns 9 de novembre de 9h a 13h - Sessió 2: Digitalització i omnicanalitat
  • Dilluns 16 de novembre de 9h a 13h - Sessió 3: Com millorar la competitivitat
  • Dilluns 23 de novembre de 9h a 13h - Sessió 4: Sostenibilitat

 Pel que fa al sector industrial, amb la mateixa durada, les sessions són les següents:

  • Dimarts 3 de novembre de 15h a 20h - Sessió 1: Transforma l'estratègia de la teva empresa: estratègies i gestió del canvi
  • Dimecres 11 de novembre de 15h a 20h - Sessió 2: Tecnologies habilitadores per a la millora de la competitivitat (Indústria 4.0)
  • Dimarts 17 de novembre de 15h a 20h - Sessió 3: Estratègia per al desenvolupament de nous canals de distribució i promoció
  • Dimarts 24 de novembre de 15h a 20h - Sessió 4: Orienta la teva empresa cap a un model sostenible

Tota la informació està disponible al web http://www.tecnocampus.cat/ca/empresa/reinventat