Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus celebra aquest dissabte una Jornada de Portes Obertes en format online

Escoltar

El TecnoCampus celebra aquest dissabte una Jornada de Portes Obertes en format online

S’adreça a estudiants que inicien la universitat el curs que ve i constarà de sessions informatives sobre els 17 graus i dobles graus que s’impartiran el proper curs.

La Jornada Portes Obertes Online del proper dissabte 9 de maig substitueix la que s'havia de celebrar presencialment el 18 d'abril, i que es va haver d’ajornar per la crisi del coronavirus. Permetrà a futurs estudiants universitaris informar-se sobre els graus o dobles graus que s’impartiran el proper curs a través de professors i estudiants del TecnoCampus. Al matí i a la tarda, es duran a terme diverses sessions informatives sobre els graus i d’altres específiques sobre qüestions com els tràmits acadèmics, en un moment en què els calendaris habituals de selectivitat i preinscripció s’han modificat. També s’informarà sobre la vida al campus o sobre serveis d'emprenedoria, d'internacionalització i borsa de talent.

La Jornada de Portes Obertes online començarà a les 10 h i acabarà a les 19 h i les inscripcions encara estan obertes. L'horari de cada sessió informativa està detallat en la pàgina d'inscripcions. Les sessions consten d’una benvinguda per part del coordinador o coordinadora del grau, que presentarà aspectes com el pla d’estudis i els trets característics de la titulació, en col·laboració amb un estudiant. L’estudiant explicarà de primera mà els punts forts d’estudiar al TecnoCampus, en un entorn únic on s’afavoreix la internacionalització, l’emprenedoria i la connexió amb el món professional.

El format online, on s’habilitaran aules virtuals per a cada sessió, permetrà també un debat obert perquè els participants resolguin tots els dubtes que puguin tenir

El TecnoCampus impartirà el curs 2020-2021 un total de 17 graus i dobles graus, quatre màsters universitaris oficials i 11 títols propis de màsters i postgrau, en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. Les tres escoles universitàries del TecnoCampus que imparteixen els títols estan adscrites a la Universitat Pompeu Fabra.

Per resoldre dubte sobre la selectivitat, la preinscripció o l’oferta acadèmica, el TecnoCampus ha habilitat una nova pàgina informativa adreçada específicament a nous estudiants: futurestudiant.tecnocampus.cat.