Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus obre la convocatòria d’StartHealth, l’acceleradora d’start-ups en el sector de la salut

Escoltar

El TecnoCampus obre la convocatòria d’StartHealth, l’acceleradora d’start-ups en el sector de la salut

Aquest programa, destinat a projectes d'alt potencial de creixement en el sector salut, està impulsat pel TecnoCampus i compta amb el suport d'ACCIÓ. S'adreça a start-ups de nova creació, fins a cinc anys de vida, que desenvolupin innovacions tecnològiques vinculades al sector salut.

El TecnoCampus, amb el suport d’ACCIÓ, posa en marxa TecnoCampus StartHealth, un programa d'acceleració destinat a projectes d'alt potencial de creixement en el sector salut.

TecnoCampus StartHealth és el programa d’acceleració per a start-ups del sector salut que ofereix suport en la validació de la tecnologia i el model de negoci, en el llançament del producte al mercat i accés a finançament per accelerar el seu creixement.

Durant cinc mesos, les deu start-ups seleccionades gaudiran d’assessorament expert individualitzat, formació especialitzada, connexió amb l’ecosistema innovador, accés a finançament i espai de treball gratuit a la incubadora TecnoCampus.

Start Health s'adreça a start-ups de nova creació, fins a cinc anys de vida, que desenvolupin innovacions tecnològiques vinculades al sector salut en els àmbits: Digital Health (Plataformes web, mòbils, IA, IoT, Big Data), Medical Devices (Instruments mèdics, Rehabilitació, Diagnosis malalties) i Biotech.

El programa compta amb la col·laboració de Ship2B, Bstartup Health, UPF Ventures, 101 ventures, Barcelona Health Hub, WA4STEAM, el Consorci Sanitari del Maresme, Fundació TIC Salut Social i la Diputació de Barcelona.

Les startups interessades poden presentar les seves sol·licituds, fins al 15 de juny, a través de la web.