Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els mercats no sedentaris recuperen els horaris habituals per a la venda d’alimentació

Escoltar

Els mercats no sedentaris recuperen els horaris habituals per a la venda d’alimentació

Els sis mercats ambulants van reprendre la seva activitat el passat dissabte 16 només per a la venda d’alimentació i amb mesures de seguretat com el control d’accés i l’esponjament de les parades per minimitzar el risc de contagis, però ho van fer amb horari restringit. A partir del proper dissabte 23 reprenen l’horari habitual.

Mercat de Cerdanyola el dissabte passat. Foto: Ajuntament.
Mercat de Cerdanyola el dissabte passat. Foto: Ajuntament.

Els mercats de Cerdanyola, Cirera-Molins, l’Escorxador, plaça Gran i plaça de Cuba tornaran a obriran al públic els dissabtes de 7 a 14 h . En el cas de les parades d’alimentació que s’instal·len al Pla d’en Boet, l’horari serà de 9 a 14 h.

Es recorda als usuaris que només s’hi pot accedir als mercats pels punts de control d’accés senyalitzats. Per ara es manté als diferents mercats el dispositiu municipal que s’ha organitzat amb agents de suport per supervisar el seguiment de les mesures per part de paradistes i clients, així com per assessorar i informar sobre possibles dubtes.

Els vehicles no poden estacionar en els espais on se celebraran els mercats els dissabtes entre les 4 h i les 18 h per facilitar el muntatge i desmuntatge de les parades.


Recomanacions per als usuaris dels mercats

- Respecteu en tot moment la distància de seguretat de 2 metres.

- Eviteu aglomeracions. Limiteu el temps de compra al realment imprescindible: evitareu riscos i permetreu accedir a persones que estiguin a l’espera de fer-ho. L’aforament dels mercats és limitat.

- Utilitzeu mascaretes.

- S’estableix un horari no exclusiu, però sí d’accés preferent, per a les persones més grans de 65 anys. Serà de 10 h a 12 h i es gestionarà aquesta prioritat des dels punts d’accés als mercats.

- Espereu el vostre torn a la línia d’espera i no toqueu el producte exposat.

- En la mesura que sigui possible efectueu el pagament amb targeta de crèdit o similar.

- Cal rentar-se les mans al sortir i a l’arribar a casa.

- Les persones diagnosticades o amb simptomatologia compatible amb la COVID-19 (tos, febre, dificultat respiratòria) o les que convisquin amb persones diagnosticades i amb símptomes, s’han de quedar a casa en aïllament domiciliari.


Publicat a