Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament tanca el solar contigu a l’Escola Marta Mata i habilita una nova escala d’accés des de carretera de Cirera

Escoltar

L’Ajuntament tanca el solar contigu a l’Escola Marta Mata i habilita una nova escala d’accés des de carretera de Cirera

Els treballs han suposat la neteja del solar, la instal·lació d’una tanca al voltant del mateix i la nova connexió provisional amb escales entre la carretera de Cirera i el carrer d’Aristòtil, al costat inferior de la pista esportiva de l’escola.

Les noves escales des de la carretera de Cirera. Foto: Ajuntament
Les noves escales des de la carretera de Cirera. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha dut a terme treballs de neteja i millora de la seguretat al solar contigu a l’Escola Marta Mata, que té uns 1.800 m2. S’ha instal·lat una tanca d’1,5 metres d’alçada per delimitar els terrenys, deixant un accés per a vehicles de manteniment des del carrer d’Aristòtil amb una porta de 4 metres d’amplada.

Tot i el desnivell important que el solar té entre la carretera de Cirera i el carrer d’Aristòtil, moltes persones travessaven pels terrenys com a camí natural per anar, sobretot, al centre educatiu. Per reduir el risc de caigudes, s’ha habilitat un accés amb unes escales fetes de travesses de fusta i una barana del mateix material que arriba fins a l’entrada de la pista esportiva del centre educatiu.

La connexió de la carretera de Cirera amb el carrer d’Aristòtil en aquest punt era una antiga reivindicació de l’Associació de Veïns de Cirera. Els treballs realitzats ara són provisionals mentre no es duu a terme el desenvolupament urbanístic del sector, que preveu l’obertura d’un carrer de connexió en aquest punt. L’accés adaptat al centre educatiu des de la carretera de Cirera està situat a l’alçada dels Jardins de Vicenç Ferrer, que l’Ajuntament també va arranjar al 2018 de forma provisional.

Els treballs han tingut un cost de 5.400 €.

Paral·lelament també s’ha netejat el talús que està dins de l’equipament educatiu en el seu límit amb la carretera de Cirera.


Galeria d'Imatges

Publicat a