Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament transforma en equipament cívic l’antic mòdul de vestidors de la Pista Municipal Poliesportiva del Palau

Escoltar

L’Ajuntament transforma en equipament cívic l’antic mòdul de vestidors de la Pista Municipal Poliesportiva del Palau

Mataró guanyarà un nou equipament d’ús cívic quan finalitzin les obres de reforma i ampliació del mòdul de vestidors que estava en desús a la Pista Municipal Poliesportiva del Palau. Els treballs permetran construir una sala polivalent per acollir activitats adscrites al Centre Cívic Rocafonda.

La Pista Municipal Poliesportiva del Palau, amb l'antic mòdul de vestidors al fons. Foto: arxiu
La Pista Municipal Poliesportiva del Palau, amb l'antic mòdul de vestidors al fons. Foto: arxiu

La Pista Municipal Poliesportiva del Palau, amb l’antic mòdul de vestidors, està ubicada a la cantonada del carrer dels Bombers Madern i Clariana i la ronda d’Alfons X El Savi. L’Ajuntament va començar les obres a mitjan desembre. Els treballs consisteixen en la reforma de l’edificació existent i l’ampliació de l’equipament amb un nou volum. A l’edifici reformat se situaran el vestíbul d’accés, els lavabos i vestidor, el magatzem, la sala tècnica d’instal·lacions, un despatx i un lavabo públic que tindrà accés independent de l’equipament. La part d’ampliació es destinarà a sala polivalent.

El mòdul actual té una superfície de 54 m² i amb l’ampliació es guanyaran 98 m² més. Pel que fa a l’edifici actual, es mantindrà l’aparença exterior millorant l’aïllament i impermeabilització, fent una nova distribució interior i col·locant nous tancaments i accessos. L’ampliació tindrà una façana formada per panells prefabricats de fusta, amb coberta de xapa d’acer galvanitzat. La pista i l’equipament tindran dos accessos al recinte: un amb itinerari accessible pel carrer dels Bombers Madern i Clariana i l’altre amb rampa a la ronda d’Alfons X el Savi.

Les obres estan adjudicades a l’empresa Civil Stone S.L. i està previst que finalitzin a l’agost. El pressupost d’adjudicació és de 205.700 € (IVA inclòs).

Amb les obres, l’equipament passarà a tenir ús cívic i funcionarà de manera adscrita al Centre Cívic Rocafonda. D’aquesta manera, la nova sala polivalent podrà acollir cursos de ball, assajos musicals o classes programades d’activitat física, entre altres usos.

Publicat a