Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat inicia els tràmits per encarregar la redacció del projecte d'una rotonda a l'alçada del pas del Cargol

Escoltar

La Generalitat inicia els tràmits per encarregar la redacció del projecte d'una rotonda a l'alçada del pas del Cargol

L’actuació consistirà en la construcció d’una rotonda en l’encreuament entre l’N-II, el carrer Sant Felicià i el pas del Cargol. El projecte s’emmarca en el conveni de cessió de la Generalitat a l’Ajuntament del tram de l’N-II al seu pas pel nucli urbà.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat la licitació de la redacció del projecte constructiu per millorar la canalització del trànsit i la seguretat viària en un encreuament de l’N-II al seu pas pel nucli urbà de Mataró. En concret, el projecte definirà les actuacions necessàries per a la construcció d’una rotonda a la confluència entre l’N-II, el carrer Sant Felicià i el pas del Cargol. La redacció del projecte es licita per un import de 38.000 euros.

L’actuació vol facilitar unes maniobres més còmodes i segures en la conducció en aquest encreuament, de manera que millori la funcionalitat i la seguretat en aquest punt de la xarxa per on circulen uns 23.000 vehicles diaris. El projecte també analitzarà la reordenació de la carretera N-II amb el carrer de Sant Antoni de tal forma que sigui compatible amb la nova rotonda, així com el tancament de girs a esquerres existents a l’N-II i que es podran vehicular mitjançant la nova rotonda. 

Aquest projecte s’emmarca en el conveni subscrit pel Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Mataró de cessió del tram de l’N-II al seu pas pel municipi i l’execució de diverses obres de millora, entre les quals hi ha la de la rotonda a l’altura del pas del Cargol. Una vegada el projecte estigui redactat, la Generalitat el lliurarà a l’Ajuntament, en compliment del conveni,  per a la seva tramitació.


Publicat a