Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté quatre persones durant el cap de setmana per diversos delictes

Escoltar

La Policia Local deté quatre persones durant el cap de setmana per diversos delictes

Tres de les detencions es van produir durant operacions anti-Covid al Parc del Palau. El quart detingut, arrestat al carrer d’Àvila, està acusat d’haver cremat 7 contenidors.

La Policia Local de Mataró ha practicat 4 detencions durant aquest cap de setmana. Tres d’aquestes detencions han estat durant operacions per vetllar pel compliment de les mesures anti-Covid. La quarta detenció ha estat al presumpte autor de la crema de diversos contenidors de recollida de la brossa.

Divendres 6 de novembre, la Policia Local va detenir dues persones, acusades de delictes de desobediència i resistència a l’autoritat. Els fets van tenir lloc a les 20.30 h al Parc del Palau, mentre els agents procedien a identificar un grup de joves que estaven incomplint la normativa anti-Covid.

L’endemà, dissabte 7 de novembre, i també al Parc del Palau, la policia va detenir un altre home acusat d’atemptat contra agents de l’autoritat, danys i lesions a un agent. Com havia succeït el dia anterior, la detenció també va tenir lloc quan es procedia a identificar un grup d’11 persones que no estava respectant les mesures en vigor per evitar la propagació del virus.

L’última de les detencions es va produir la matinada de diumenge, 8 de novembre. La Policia Local va detenir un home que presumptament havia incendiat 7 contenidors de recollida de brossa a l’avinguda d’Amèrica, al carrer de las Siete Partidas i al carrer del Lapidario. L’arrestat està acusat d’atemptat contra agents de l’autoritat, resistència, desobediència i danys.

En el cas de les detencions practicades divendres, es van obrir diligències i es van enviar al jutjat. Els dos arrestats han quedat en llibertat i estan investigats per un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat. Pel que fa a les dues persones detingudes dissabte i diumenge, van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Publicat a