Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local identifica el sospitós d’haver punxat la roda a un cotxe patrulla

Escoltar

La Policia Local identifica el sospitós d’haver punxat la roda a un cotxe patrulla

Els agents també han denunciat un usuari de Facebook per haver faltat al respecte al cos policial en una publicació. Es tracta de la primera denúncia que interposa la Policia Local per manifestacions d’aquest tipus fetes a través de les xarxes socials.

La Policia Local ha identificat el sospitós d’haver punxat la roda d’un cotxe patrulla al Parc del Palau el passat dijous, 5 de novembre. Els fets van tenir lloc durant una actuació motivada per la presència d’un grup de joves que estaven reunits sense mascareta. Els agents van deixar el vehicle estacionat al Parc per realitzar l’actuació a peu, i en aquell moment el sospitós va punxar una roda del vehicle policial. El presumpte autor va ser citat ahir a la comissaria de la Policia Local, on se’l va denunciar per un delicte lleu de danys.

D’altra banda, la Policia Local ha identificat i denunciat un usuari de Facebook per haver fet una publicació en aquesta xarxa social on faltava al respecte al cos policial i l’acusava sense proves de dur a terme pràctiques de corrupció i d’abús d’autoritat. Se l’ha denunciat per una infracció molt greu de l’Ordenança de Civisme, per haver conculcat la dignitat de les autoritats municipals i dels seus agents. Aquesta denúncia, la primera que interposa la Policia Local de Mataró per manifestacions d’aquest tipus a través de les xarxes socials, pot suposar una sanció de fins a 1.500 €.

Publicat a