Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal en senyal de dol per les víctimes del coronavirus

Escoltar

Les banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal en senyal de dol per les víctimes del coronavirus

La Junta de Portaveus ha donat suport unànime al decret d'alcaldia perquè les banderes de l’edifici de l’Ajuntament i de Via Pública onegin a mig pal com a símbol de dol per totes les persones que han mort a causa del coronavirus. També es farà un minut de silenci en el Ple del 24 d'abril i al domàs del balcó central de la Casa Gran lluirà un crespó negre per Sant Jordi.


A partir d'avui i fins a nova disposició, les banderes de l’Ajuntament i les de l’edifici de Via Pública onegen a mig pal com a senyal de dol i en record de les víctimes de la pandèmia causada pel coronavirus i en solidaritat amb les famílies afectades. Aquesta decisió es va prendre per decret d'alcaldia i la Junta de Portaveus celebrada el dimarts 21 d'abril hi va donar suport unànime.

Així mateix, també es va decidir que es col·locarà un domàs en el balcó central amb un crespó negre per la diada de Sant Jordi evidenciant també aquest senyal de dol, i que el Ple ordinari d'abril, que tindrà lloc divendres 24 d'abril a les 19 h de manera telemàtica, comenci amb un minut de silenci.

Galeria d'Imatges