Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el Dia Internacional de la Gent Gran amb activitats virtuals i radiofòniques

Escoltar

Mataró celebra el Dia Internacional de la Gent Gran amb activitats virtuals i radiofòniques

L’1 d’octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran des de l’any 1991 quan l’ONU va decidir-ho amb l’objectiu de promoure polítiques i programes públics centrats en les persones grans per aconseguir una vellesa activa i saludable. A Mataró, la Comissió de Cultura del Consell de la Gent Gran de Mataró proposa diverses activitats, adaptades a la situació actual, perquè les persones grans de la ciutat hi puguin participar activament.

La lectura del Manifest de la Gent Gran a Mataró es farà avui 1 d’octubre, a les 18h, en el transcurs del programa radiofònic “L’Hora de la Gent Gran” (89.3FM) i també es farà un festival de poesia i receptes de cuina que les persones grans rebran durant tot el mes d’octubre.

També és el moment d’iniciar el Cicle d’Activitats per a la Gent Gran de Mataró, en concret es farà el 8 d’octubre, a les 10 h, amb una conferència inaugural, via ZOOM, amb el títol “Respira, relaxa’t i connecta amb el teu cos” a càrrec de la tècnica de Salut Pública de l’Ajuntament de Mataró, Elisabet Tebar.

I per últim, s’ha organitzat una flashmob per ballar-la el 22 d’octubre, a les 10.30 h, via ZOOM.

Per apuntar-se a les activitats, tenir el vincle dels ZOOM o per demanar més informació es pot enviar un missatge al gga@ajmataro.cat o un whatsap al 662302311.

Publicat a