Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró habilita un carril d’accés a la platja del Varador per a la pràctica individual d’esports aquàtics

Escoltar

Mataró habilita un carril d’accés a la platja del Varador per a la pràctica individual d’esports aquàtics

A partir del dimarts 12 de maig, es podran practicar esports aquàtics de forma individual a la platja del Varador on s’ha senyalitzat un camí d’entrada a l’aigua del mar, just al costat del Centre Natació Mataró. L’horari permès serà de 6 a 10 h del matí, l’esport s’ha de fer de forma individual respectant els 2 m de distància interpersonal i cal ser major de 14 anys. No es permet el bany recreatiu ni fer esport a la sorra.

La platja del Varador disposa d’una senyalització provisional d’un camí de 4 m d’amplada fins a l’aigua del mar que marca l’accés per a aquelles persones majors de 14 que vulguin practicar esports aquàtics. La pràctica esportiva s’ha de fer de forma individual, de 6 a 10 h del matí i a partir de demà dimarts 12 de maig. Tant per accedir com per practicar l’esport, s’ha de mantenir una distància interpersonal de 2 m.

Fins a nou avís no es permet el bany recreatiu ni tampoc fer esport a la sorra de les platges de la ciutat. Tampoc es pot romandre ni prendre el sol a la sorra i no es permet la pesca recreativa en superfície per indicació del BOE-A-2020-4767.

Cal tenir en compte que a Mataró no està activat el servei de salvament i socorrisme, de manera que cal ser especialment curós i no exposar-se a riscos innecessaris.

 

Normativa

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publicat l’1 de maig sobre les franges horàries per sortir a passejar i fer esport determina que cada municipi autoritzava els espais naturals i zones verdes permeses. L’Ajuntament de Mataró habilita aquesta zona de bany amb aquestes condicions d’horari i accés amb l’objectiu de vetllar per la seguretat de la ciutadania i per evitar el contagi de la COVID-19.

Publicat a