Request edit access
JORNADES SOBRE COOPERACIÓ, SALUT MENTAL I DISCAPACITAT
Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau convidar-vos a les jornades sobre Cooperació, Salut Mental i Discapacitat que tindran lloc els propers 11 de març a la ciutat de Girona (Espai Marfà, C/ de Baix, 2) i 12 de març a la ciutat de Mataró (Can Marfà. Gènere de Punt, C/ Can Marfà, 1).

L’àmbit de la salut pública ha estat un dels eixos menys prioritzats, de manera generalitzada i durant molt de temps, des de la cooperació local, amb el benentès que aquesta depèn bàsicament de programes impulsats des de les institucions estatals i que ultrapassa el nostre espai  d’actuació.  

Malgrat això, en el cas de Centreamèrica ja fa diversos anys que han coincidit en el temps i l’espai un petit grup de projectes recolzats per ajuntaments i entitats catalanes que han centrat els seus objectius en l’àmbit de la salut mental (entesa en un sentit ampli i incloent) i en l’atenció directa sobre persones amb discapacitat, especialment motriu.

En aquest marc, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, en col·laboració amb GERD, Fundació el Maresme, el col·lectiu de teatre EPMA de Mataró, la Comunitat Terapèutica del Maresme, l'Ajuntament de Girona i l'Ajuntament de Mataró, proposa celebrar unes jornades de reflexió i sensibilització dirigides especialment a les institucions públiques i a les entitats privades catalanes que treballen en els sectors de la discapacitat i la salut mental, amb l'objectiu de consolidar una línia d'actuació conjunta i a llarg termini, en salut pública i cooperació.

Les jornades, que comptaran amb la participació de convidades de països amb les quals ja s'estan desenvolupant iniciatives en aquesta línia, inclouran taules de caràcter tant teòric com pràctic, així com la presentació d'un ambiciós projecte de creació d'una xarxa centreamericana de distribució i comercialització de materials de primera necessitat per a diverses discapacitats.



Sign in to Google to save your progress. Learn more
Correu electrònic *
Nom i cognoms *
Organització que representeu *
Required
Nom de l'organització que representeu (en cas d'ajuntament, indicar ajuntament i regidoria *
Càrrec *
Previsió d'assistència *
Tens algun tipus de discapacitat? *
Required
Quina?
Necessites certificat d'assistència a les jornades? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy