Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró se suma a la jornada de dol decretada per la Generalitat de Catalunya pel greu incendi a Badalona

Escoltar

Mataró se suma a la jornada de dol decretada per la Generalitat de Catalunya pel greu incendi a Badalona

Avui, 11 de desembre, Mataró està de dol tal i com ha decretat la Generalitat de Catalunya amb motiu “del greu incendi declarat en una nau industrial de Badalona” on han mort fins a tres persones segons les darreres informacions. Les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal i la celebració de la 65a Nit de l’Esport, prevista per avui a les 21 h a través del web municipal i de Mataró Audiovisual, es posposa a dissabte a la mateixa hora.


Un decret de la Generalitat de Catalunya declara dol a tot el territori català per avui divendres 11 de desembre amb motiu del greu incendi declarat en una nau industrial del carrer de Guifré de Badalona la nit del passat dimecres, 9 de desembre. Mataró se suma a aquest dol i des d’aquest matí les banderes dels edificis municipals onegen a mig pal i suspèn els actes programats per avui per l’Ajuntament, així doncs s’ajorna la celebració de la 65a Nit de l’Esport.

La 65a Nit de l’Esport s’havia de celebrar avui divendres 11 de desembre a les 21 h, i passa a fer-se demà dissabte a la mateixa hora i diumenge a les 22 h. La ciutadania podrà seguir aquest esdeveniment per Mataró Audiovisual i per www.mataro.cat/endirecte.

L’Ajuntament de Mataró vol expressar el seu escalf a les famílies de les víctimes i la ràpida recuperació dels ferits en l’incendi.