Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampus aplicarà ajudes de fins al 50% de la matrícula de grau per a situacions derivades de la Covid-19

Escoltar

TecnoCampus aplicarà ajudes de fins al 50% de la matrícula de grau per a situacions derivades de la Covid-19

El TecnoCampus posa en marxa el Programa d'ajuts per a la matrícula per a situacions derivades de la crisi de la Covid-19 amb una dotació de 500.000 €, dels quals se n’assignen en primera instància 200.000 € per a la matrícula de setembre. Els requeriments per optar a aquests ajuts es basaran en criteris de renda 2019 i en el fet d’acreditar situacions econòmiques de dificultat derivades de la Covid-19. Aquesta és una de les mesures socials acordades en la Taula per a la reconstrucció socials i econòmica de Mataró.

Foto: Marga Cruz.
Foto: Marga Cruz.


Les sol·licituds es tramitaran mitjançant un formulari web que s’activarà properament. Els requeriments per optar a aquests ajuts es basaran en criteris de renda 2019 i en el fet d’acreditar situacions econòmiques de dificultat  derivades de la Covid-19.

Una comissió nomenada pel Patronat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme analitzarà els casos i concedirà ajuts d'entre el 25% i el 50% de l'import de la matrícula, tant d’alumnes de nou accés com d'estudiants ja matriculats en el curs passat: 2019-2020. De cara al 2021, la voluntat és mantenir aquesta línia d’ajudes amb la resta de recursos per a contingències sobrevingudes de la Covid-19, en els pagaments ajornats de matrícula en el transcurs de la segona meitat de l’any acadèmic.

 Aquest programa es posa en marxa gràcies a la dotació de fons prevista en el Pla de reconstrucció social i econòmica de la ciutat aprovat per l’Ajuntament de Mataró, a més de recursos propis de la Fundació TecnoCampus, en línia amb els seus ja tradicionals programes de beques i ajuts a estudiants.

Publicat a