Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2020

Escoltar

2020

Mataró se suma al dol oficial decretat fins al 6 de juny en record a les víctimes de la COVID-19

L’Ajuntament se suma als 10 dies de dol oficial decretats pel Consell de Ministres i també al minut de silenci previst per avui 27 de maig, a les 12 h, des del lloc de treball o des de casa. Durant aquestes dies de dol, les banderes exteriors dels edificis municipals i la que es troba a la plaça de Santa Anna onejaran a mig pal i a les banderes interiors del Saló de Sessions s’han posat crespons negres.

L’Ajuntament ajuda a comerços i establiments a conèixer les condicions sanitàries que han de complir en fase 1

S’ha recollit en onze documents la normativa específica que ha de tenir en compte cada tipus d’establiment pel que fa als aforaments, les neteges i desinfeccions, la gestió dels residus, el control d’accés, requisits del personal i altres condicions. Està previst adaptar els documents a les normes que siguin d'aplicació en les properes fases del desconfinament.

L’alcalde torna a demanar un reforç continuat de Mossos d’Esquadra per combatre la inseguretat a Mataró

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit avui en convocatòria extraordinària i telemàtica, a petició de l’alcalde, David Bote, i amb la participació del conseller d’Interior, Miquel Buch, per tractar sobre l’estat de la seguretat a la ciutat. Els Mossos han desplegat un dispositiu policial puntual de reforç, però des de l’Ajuntament s’insisteix que l’increment de vigilància a Barcelona no pot ser un greuge per altres municipis com Mataró i que es necessiten més agents de manera continuada.

L’Ajuntament comença a distribuir el Carnet Blau en format electrònic

L’Ajuntament ha començat a emetre les acreditacions del programa Carnet Blau també en format electrònic, i per tant les persones beneficiàries poden mostrar aquest carnet amb els seus telèfons mòbils. El carnet blau electrònic és complementari al que es continua lliurant en targeta física i ambdós formats incorporen un codi QR que, escanejant-lo, permet verificar la seva autenticitat i vigència.

Benestar Social augmenta en un 124,87% els serveis a la ciutadania més vulnerable durant la crisi del coronavirus

Habilitar el Centre Cívic Gatassa en un Centre d’Acollida Municipal provisional, atendre a totes les persones que necessiten una primera atenció així com els serveis d’atenció al domicili i donar aliments i àpats a persones i famílies que passen per situacions de vulnerabilitat són alguns dels serveis que fa Benestar Social i que durant la crisi del coronavirus han augmentat de forma considerable.