Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament al carrer d’Amadeu Vives i Roig i entorns

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament al carrer d’Amadeu Vives i Roig i entorns

L’actuació, que s’emmarca dins del Pla de Renovació del Pla Director de l’Aigua de Mataró (2011-2025), va començar el dilluns 26 d’abril i consisteix en la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable d’abastament del carrer d’Amadeu Vives i Roig, carrer de la Mare de Déu de l’Esperança, Camí dels Caputxins, carrer d’Úmbria i la ronda de Sant Oleguer, al barri dels Molins.

Inici dels treballs a la zona afectada. Foto: Aigües de Mataró
Inici dels treballs a la zona afectada. Foto: Aigües de Mataró

Les obres consisteixen en la instal·lació de 370 metres lineals de noves canonades de diferents materials i diàmetres. També s’instal·laran vàlvules de maniobra, descàrregues i ventoses necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la xarxa.

En el transcurs de l’obra, per minimitzar l’impacte en la continuïtat del servei, s’instal·laran canonades provisionals per donar servei als abonats mentre es realitza la retirada dels elements de la xarxa actual i la instal·lació de la nova.

En les instal·lacions d’abastament la rasa va majoritàriament per la vorera així que la circulació de vehicles no es veurà afectada, exceptuant els trams on hi ha cruïlles i per la retirada de la xarxa existent, quan el trànsit s’haurà de tallar de manera puntual. La reposició dels paviments es farà amb materials de les mateixes característiques dels que hi ha ara.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa García Cano e Hijos, S.A., per un import de 56.490,07(IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 84.307,97€ (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de deu setmanes.