Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus organitza de l’1 al 5 de març la Setmana Informativa de Graus

Escoltar

El TecnoCampus organitza de l’1 al 5 de març la Setmana Informativa de Graus

Se celebrarà online i en sessions de tarda per facilitar l’assistència dels futurs estudiants universitaris. El proper curs, el centre impartirà 17 graus oficials de la Universitat Pompeu Fabra.

El TecnoCampus ha obert  les inscripcions a Setmana Informativa de Graus, que se celebrarà entre els dies 1 i 5 de març en sessions de tarda i en modalitat online. Es tracta d’una iniciativa que vol acostar la realitat universitària als futurs estudiants, amb una fórmula adaptada a la realitat actual, marcada per la pandèmia del Covid-19. En sessions a les 17:30 h i a les 19 h, els assistents podran parlar en directe amb coordinadors i estudiants de les diverses titulacions que s’imparteixen al TecnoCampus, totes elles títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra. A més, s’han previst sessions específiques sobre l’accés a la Universitat (Gestió Acadèmica), la vida universitària, les possibilitats d’allotjament, les estades a l’estranger o la borsa de pràctiques i treball a l’abast dels universitaris.

L’horari de tarda d’aquesta iniciativa s’ha pensat per fer-la compatible amb les classes presencials dels estudiants de secundària. Quan les circumstàncies de la pandèmia ho permetin, previsiblement el mes d’abril, el TecnoCampus celebrarà una Jornada de Portes Obertes presencial, perquè els interessats en els seus estudis puguin visitar les instal·lacions.

Les inscripcions a la Setmana Informativa de Grau ja es poden fer mitjançant el portal futurestudiant.tecnocampus.cat, creat el curs passat per agrupar-hi tota la informació relativa a la selectivitat, la preinscripció universitària i tota aquell contingut addicional que poden necessitar els estudiants que el proper curs accediran a la Universitat. L’entorn canviant generat per la crisi del coronavirus fa que els estudiants cerquin informació en diversos canals, i la voluntat d’aquesta pàgina és agrupar-la i incloure els enllaços a les principals webs de referència de la Generalitat pel que fa a l’accés a la universitat.

La web incorpora, així mateix, un apartat de preguntes freqüents i la possibilitat de posar-se em contacte amb el Punt d’Informació a l’Estudiant per rebre una atenció personalitzada.

L’oferta acadèmica

El TecnoCampus impartirà el curs 2021-2022 un total de 17 graus i dobles graus, quatre màsters universitaris oficials i 12 títols propis de màsters i postgrau.

Els estudis de l’àmbit de les enginyeries industrials, l’enginyeria informàtica, l’audiovisual i els videojocs s’agrupen en l’Escola Superior Politècnica, amb l’opció de cursar una doble titulació d’informàtica i videojocs i diverses simultaneïtats d’estudis. Els de ciències socials (Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (AdE), amb opció de cursar-la en anglès; Màrqueting Digital; Logística i Negocis Marítims; i les dobles titulacions de Turisme i AdE, i AdE i Màrqueting Digital) s’imparteixen a l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. Mentre que els de salut (Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE) es cursen a l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

A aquesta àmplia oferta de graus, s’hi sumen quatre màsters universitaris (Emprenedoria i Innovació, Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment i Entrenament Personal i Readaptació Físico-esportiva), un màster conjunt amb la UOC en indústria 4.0 i un total de d’onze postgraus que permeten l’especialització en diversos àmbits.