Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament engega un nou dispositiu d’informació i intermediació adreçat al sector empresarial, en col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró

Escoltar

L’Ajuntament engega un nou dispositiu d’informació i intermediació adreçat al sector empresarial, en col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró

Aquest servei oferirà informació i assessorament a llogaters i propietaris de locals comercials en situació de vulnerabilitat, així com als negocis que necessitin orientació pel cessament de la seva activitat empresarial. La mesura s’emmarca dins el Pla de reconstrucció social i econòmica.

Foto: Ajuntament de Mataró
Foto: Ajuntament de Mataró

L’Ajuntament de Mataró ha posat en marxa el Dispositiu d'intermediació per a lloguers de locals comercials en situació de vulnerabilitat i d’informació pel cessament de l’activitat empresarial, com a mesura acordada per la Taula per a la reconstrucció social i econòmica. Es tracta d’un servei gratuït que compta amb dues línies d’informació i assessorament personalitzat.

La primera s’adreça a llogaters i propietaris de locals comercials arrendats i ofereix informació sobre opcions existents a l’hora d’afrontar dificultats per pagar el lloguer dels locals, així com intermediació entre propietaris i llogaters per arribar a acords que permetin la continuïtat del contracte de lloguer dels locals comercials.

La segona línia d’assessorament proporciona informació sobre els passos a seguir davant un previsible tancament de negoci o empresa.

El servei es durà a terme partir del 16 d’abril a les instal·lacions de l’Oficina Mataró Empresa del TecnoCampus (Torre TCM2, planta baixa – avinguda Ernest Lluch, 32) i anirà a càrrec de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró (ICAMAT). S’ofereixen un total de 100 hores d'atenció, els divendres de 10 a 14 h fins al 30 de setembre, a excepció del mes d’agost.

Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon gratuït 010 o en aquest enllaç.

Galeria d'Imatges