Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Presó acull del 26 al 28 de novembre la Galaxy Network Exhibition Fall 2021 amb obres premiades de realitat virtual

Escoltar

La Presó acull del 26 al 28 de novembre la Galaxy Network Exhibition Fall 2021 amb obres premiades de realitat virtual

Es tracta de la primera edició d’una ambiciosa i pionera iniciativa per a la distribució d’experiències de realitat virtual a escala mundial, que aterra a Mataró com a fruit de la feina conjunta del LAVS i el M|A|C.

La Galaxy Network Exhibition Fall 2021 és una exhibició de realitat virtual coordinada per Galaxy Network. El festival compta amb algunes de les millors obres recents d’experiències immersives premiades internacionalment.

La iniciativa presenta una àmplia gamma d’experiències per tal de mostrar els diferents aspectes d’aquesta forma d’art: documental, ficció, pel·lícules interactives i en 360°, acció en viu i obres animades. Les obres exposades s’han agrupat en packs que permeten visionar una o dues de les peces programades. El visionat es farà de forma individual a les cel·les de la Presó, amb ulleres 3D i so incorporat. Per poder assistir a una de les sessions, cal l’adquisició d’entrades.

Dissabte a les 20 h hi haurà una sessió de música a càrrec d’un discjòquei, amb entrada lliure.


Una xarxa internacional d’exposicions

Galaxy Network és un projecte de diverses institucions culturals, empreses, universitats, centres d’art i programadors de tota Europa.

L’objectiu és crear i coordinar exposicions d’experiències de realitat virtual que es presentin simultàniament als diversos llocs d’aquesta xarxa: MEET Center i Laboratorio Aperto di Ferrara (Milà i Ferrara, Itàlia); VR Future (Istambul, Turquia); Instituto de Arte y Cultura Espronceda i LAVS +VRNRG + M|A|C (Barcelona i Mataró, Catalunya), Diversion cinema (Issy-Les-Moulineaux, França), INVR (Berlín, Alemanya); Less Media Group (Moscú, Rússia).