Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats i els clubs esportius poden optar a una subvenció municipal perquè infants i joves facin esport

Escoltar

Les entitats i els clubs esportius poden optar a una subvenció municipal perquè infants i joves facin esport

El Ple ordinari del mes de setembre va aprovar les bases per a l’atorgament de subvencions per a la inclusió esportiva d’infants i joves amb risc d’exclusió social. Els ajuts els han de demanar, a partir d’avui 8 de novembre, els clubs i entitats esportives de la ciutat per a fer front a les quotes d’aquells joves o infants amb situacions familiars de vulnerabilitat. La partida per a la temporada 2021-2022 és de 10.000 € a raó de cobrir 50 places amb un import de 200 € cadascuna.

S'atorgaran un màxim de 50 places amb un import mínim de 200 €.
S'atorgaran un màxim de 50 places amb un import mínim de 200 €.

L’Ajuntament atorgarà subvencions a favor d’entitats esportives sense finalitat de lucre per a la inclusió esportiva d’infants i joves de Mataró en els seus equips o grups d’entrenament i competició esportiva o per les seves escoles de formació esportiva per a la temporada 2021-2022. Les bases, que es van aprovar en el Ple ordinari del setembre, són per atorgar un màxim de 50 places que tindran com a import mínim 200 €. Els infants i/o joves beneficiaris han de ser derivats pel Servei de Benestar Social d’acord amb els criteris establerts a la Llei dels Drets i Oportunitats de la Infància i l’Adolescència.

Les entitats i clubs que vulguin accedir a la subvenció han d’estar domiciliades a Mataró, no tenir finalitat de lucre, han d’estar legalment constituïdes i formar part del Registre Municipal d’Entitats i al Registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya. El tràmit s’ha de fer online a través de la Seu Electrònica en el següent enllaç a partir del 8 de novembre.

Des del Servei de Benestar Social es treballarà conjuntament amb els clubs i entitats per fer el seguiment dels infants i joves que siguin beneficiaris de les subvencions per la situació de vulnerabilitat per les que passen les seves famílies.

Aquesta acció s’emmarca en les prioritats del foment de la pràctica de l’esport i la millora de la qualitat de vida de les persones amb situacions de vulnerabilitat del Pla de Mandt 2019-2023.

Publicat a