Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte per construir la xarxa de clavegueram de Les Sureres i renovar el paviment dels carrers

Escoltar

Projecte per construir la xarxa de clavegueram de Les Sureres i renovar el paviment dels carrers

El pressupost de l’actuació és de 3,3 milions d’euros. El Ple municipal va dur a terme l’aprovació inicial del projecte el passat dijous 3.

Urbanització Les Sureres. Foto: Ajuntament
Urbanització Les Sureres. Foto: Ajuntament

La urbanització Santa Maria de Cirera “Les Sureres” no disposa actualment de xarxa de clavegueram i cada finca té la seva fosa sèptica que ha de buidar periòdicament.

El projecte preveu construir la xarxa de clavegueram, amb col·lectors de 400 mm de PVC, i renovar el serveis que resultin afectats per les obres. També es renovarà el paviment dels carrers, es col·locarà mobiliari urbà i nova senyalització.

Les obres tenen un pressupost de 3.307.561,43 € (IVA inclòs). Es preveu finançar principalment per les persones propietàries de les finques mitjançant contribucions especials. L’Ajuntament aportarà un 10 % al cost total, a banda de la part corresponent per les finques que té en propietat a la zona. Els treballs tenen un termini d’execució de 12 mesos.

Un cop aprovat inicialment pel Ple, el projecte es publicarà al Butlletí Oficial de la Província i s’obrirà un termini d’exposició pública de 30 dies. Si es reben al·legacions es portarà novament al Ple per a la seva aprovació definitiva. L’Ajuntament tramitarà després l’expedient de contribucions especials que determinarà quina quantitat correspon a pagar per cada finca, per comptar amb el finançament necessari per executar l’obra.


Publicat a