Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’executen les obres d’enderroc de cinc naus industrials de la ronda de Barceló

Escoltar

S’executen les obres d’enderroc de cinc naus industrials de la ronda de Barceló

Es tracta dels treballs previs a l’execució del projecte d’urbanització del sector PMU-01 d àmbit ronda Barceló a fi d’adaptar els terrenys a la configuració prevista pel planejament i que permetrà construir 492 habitatges, 68 dels quals seran de lloguer assequible.

FOTO: PUMSA
FOTO: PUMSA

El consell d’administració de PUMSA va adjudicar a l’empresa Delta Punt 3.000, S.A l’enderroc de les edificacions pendents, situades a les illes 2 i 3 de la ronda de Barceló, entre els carrers dels Germans Thos i Codina i de Casto Méndez Núñez. L’import de l’adjudicació és de 242.498,36 euros i el termini d’execució de 3 mesos. Les obres es van iniciar el 10 de maig a l’illa 3 i actualment s’està enderrocant l’illa 2.

Amb l’enderroc s’inicia la transformació urbanística del sector PMU-01 d àmbit ronda Barceló. Polígon 1. D’acord amb el planejament, aquest polígon generarà dues zones verdes i dos equipaments, 12 finques d’ús residencial i terciari en planta baixa, quatre de les quals qualificades de sòl en protecció oficial propietat de l’Ajuntament.

A més, recentment l’Ajuntament ha signat un conveni amb l’INCASOL per construir-hi els 68 habitatge de lloguer assequible amb 72 places d’aparcament i locals comercials en planta baixa. El total d’habitatges de l’àmbit és de 492.

Publicat a