Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2021

Escoltar

2021

El Ple de setembre torna a ser presencial i serà el primer en aplicar el sistema de videoacta

Es recupera la presencialitat al Ple de Mataró aquest mes de setembre amb una nova distribució dels càrrecs electes al Saló de Sessions per mantenir les distàncies i complir amb l’aforament. La nova distribució impedeix l’entrada de la ciutadania que podrà seguir la sessió en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament. Una altra de les novetats és l’aplicació del sistema de videoacta, una tecnologia de gestió, publicació i consulta de les sessions plenàries per apropar l'Administració electrònica als ciutadans així com millorar la gestió interna del propi Ajuntament.

El projecte “Cuinem la vida” es posa en marxa en el marc del Pla Integral de Cerdanyola

Del 15 de setembre al 15 de desembre es portaran a terme 8 tallers gratuïts del projecte “Cuinem la vida” al Centre Cívic Espai Gatassa. L’objectiu és oferir als participants un espai de trobada, mitjançant la cuina, per donar a conèixer aspectes culturals, socials, de trajectòria, històries de vida, situacions de les persones de Mataró vingudes d’altres països, així com d’aquelles persones no immigrades o vingudes d’altres comunitats.

Mataró s’adhereix al projecte “Barris i comunitats: motors de transformació social” amb un projecte a Cerdanyola

La Diputació de Barcelona (DIBA) posa en marxa el projecte “Barris i comunitats: motors de transformació social” i Mataró és un dels 13 municipis escollits per desenvolupar una iniciativa al voltat de l’equipament cívic Espai Gatassa per detectar necessitats socials que puguin ser abordades mitjançant el treball comunitari. Es tracta d’una experiència pilot de la DIBA per incidir en aspectes socials posant a les persones en el centre de la intervenció amb un pressupost per municipi de 172.900 €.

El procés participatiu "Barcelona Demà" debat al TecnoCampus de Mataró sobre indústria circular, prosperitat distribuïda i ciutats pròsperes

La jornada, organitzada pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), se celebra el dimarts 21 de setembre i compta amb tres taules de debat amb experts i expertes de cada àrea temàtica moderades pels periodistes Carles Prats, Mònica Peinado i Oriol Burgada. “Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030” és una proposta de reflexió col·lectiva per definir el pla estratègic de la regió metropolitana de Barcelona.

Mataró ofereix formació perquè persones sense competències tecnològiques treguin partit als telèfons mòbils

El Dispositiu de suport a la tramitació digital de Mataró inicia sis píndoles formatives per millorar el coneixement sobre els smartphones. L’objectiu és capacitar les persones que no tenen competències digitals en els usos més comuns dels mòbils: perquè serveixen els diferents botons i carpetes, com navegar per Internet i baixar aplicacions, i com utilitzar les aplicacions més conegudes.