Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per a l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música comencen l’1 de juny

Escoltar

Les inscripcions per a l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música comencen l’1 de juny

La ciutadania que vulgui aprendre música, teatre i dansa poden fer, de l’1 al 12 de juny, les preinscripció a les dues escoles municipals: l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura i l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) pel curs 2022-2023. L’oferta inclou més d’una setantena de cursos diferents per aprendre els llenguatges escènics i fer música amb un oferta variada per poder arribar a tota la ciutadania que vulgui aprendre i/o millorar en algunes de les activitats que s’hi ofereixen.

L’Aula de Teatre, escola amb més de trenta set anys de recorregut, oferirà una vintena de cursos i monogràfics de teatre i dansa des dels 6 anys en endavant. El curs començarà el 3 d’octubre i acabarà el 18 de juny de 2023, i davant la bona acollida que han tingut, es continuarà fent els Workshops de perfeccionament i entrenament escènic amb destacats noms del món de les arts escèniques del país. Aquesta és una aposta de la Direcció de Cultura per aprofundir en l’aprenentatge de diferents disciplines escèniques: interpretació, text i objectes, dansa, circ, noves tecnologies, direcció i teatre social. Els tallers intensius estan adreçats a persones amb experiència en teatre, dansa, música o circ, i també estan oberts a estudiants en procés de professionalització.

El nou curs començarà eliminant les mesures anti Covid-19 de l’any passat i s’amplia lleugerament la ràtio d’alumnes per grup. En total s’oferiran més de 300 places. Les persones interessades en fer la preinscripció ho poden fer a la web de Cultura Mataró i per qualsevol dubte es pot enviar un correu a aulateatre@ajmataro.cat o trucant al 93 757 08 73.


EMMM

L’Escola Municipal de Música de Mataró (l’EMMM) compta amb una oferta educativa per a totes les edats, des de nadons de dos mesos fins a la gent gran, amb una oferta molt diversa d’estils, instruments i formacions.L’Escola és oberta tant per qui es vol iniciar en el món de la música, gaudir-ne com a una afició o bé encaminar-se cap a la professionalització i s’hi aprèn fent música, principalment en grup i participant a les formacions instrumentals i corals, compartint-la amb la ciutat en concerts i activitats obertes.

A l’EMMM hi trobareu programes de curta i llarga durada, formacions instrumentals, cors i projectes de comunitat als barris, escoles, instituts...

El proper dijous 26 de maig es farà una reunió informativa per a totes les persones interessades. Serà en format “en línia” a través d’aquest enllaç.

Les persones interessades en fer la preinscripció fer l’han de fer a través de la web de l’EMMM o venint presencialment a la Nau Minguell.

Publicat a