Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Santes Esportives programa vint-i-cinc activitats que se celebraran entre el 9 i el 28 de juliol

Escoltar

Les Santes Esportives programa vint-i-cinc activitats que se celebraran entre el 9 i el 28 de juliol

Aquest any i com a novetat s’inclou en el programa el Campionat de Catalunya de ciclisme en pista que tindrà lloc el dimecres 27 de juliol al Velòdrom Municipal.

La regidora d'Esports, Bea Delgado, ha presentat la programació de Les Santes Esportives d'aquest any.
La regidora d'Esports, Bea Delgado, ha presentat la programació de Les Santes Esportives d'aquest any.

En el programa de Santes Esportives hi participen més d’una vintena d’entitats i clubs de la ciutat, a través de la organització d’actes esportius que poden ser de participació oberta a tothom (13), d’exhibició (4) o bé d’àmbit competitiu (8).

Els actes que formaran part del programa esportiu,  es realitzaran des del 9 fins al 28 de juliol, la majoria d’ells distribuïts durant els dos caps de setmana del 16 i 17 i 23 i 24,  dies en que hi haurà activitat en moltes de les instal·lacions esportives municipals, però també i sobretot en altres espais de la via pública i  a la franja marítima.

Enguany i tal i com ja ha passat en d’altres ocasions, els actes del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, per coincidència amb el calendari, s’inclouen en la programació de les Santes Esportives de manera que la ciutadania podrà participar fent metres a la Piscina Municipal i a la Unió Recreativa Laru.

La programació de les Santes Esportives es converteix cada any en un gran aparador de totes les activitats esportives que porten a terme al llarg de l’any els clubs i les entitats de la ciutat. Durant aquests vint dies estan programades disciplines esportives tant diverses com el futbol sala, el rugby, el tir en arc, el ciclisme, l’escalada o la petanca. Es preveu que més de 9500 esportistes, s’aplegaran al voltant de les diferents modalitats esportives. 

 

Travessa al Port i la Cursa Popular

Pel que fa als actes organitzats pel Servei d’ Esports, la Travessa nedant al Port arriba aquest any a la 30a edició. La prova se celebrarà el diumenge 24 de juliol amb dues proves de 500 i 1.000 metres. La Cursa Popular arribarà a la 42a. edició i tindrà lloc el 28 de juliol. La inscripció màxima de la Cursa serà de 2500 corredors i els participants tindran un xip que permetrà controlar el temps de tots els participants i generar les classificacions.

Tan la Travessa nedant al Port com la Cursa incorpora la inscripció prèvia imprescindible i de manera online que es pot fer a través del web https://www.lessantes.cat/santes-esportives

El pressupost aproximat de Les Santes Esportives és de 10.000 euros.

 

 

 

 

 

 

Publicat a