Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la VI Jornada d’Esport Adaptat amb la primera cursa infantil adaptada

Escoltar

Mataró celebra la VI Jornada d’Esport Adaptat amb la primera cursa infantil adaptada

El diumenge 2 d’octubre se celebrarà la VI Jornada d’Esport Adaptat al Parc Central de Mataró de 9 a 14 h. Aquesta diada comptarà amb la celebració de la primera cursa infantil adaptada per a nens i nenes amb mobilitat reduïda i amb una cursa familiar organitzada pel Grup Atlètic Lluïsos en el marc de la campanya Mou-te amb Cor. També hi haurà l’exhibició d’altres esports adaptats que es poden practicar a Mataró com el bàsquet, el futbol sala, petanca o atletisme, entre d’altres.


El Club Esportiu Fem Esport Mataró, el FEM, ha organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona, la VI Jornada d’Esport Adaptat de Mataró. En l’organització també hi juguen un paper important altres agents com patrocinadors privats, els clubs esportius de la ciutat que compten amb esport adaptat, la Fundació El Maresme i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

La principal novetat d’aquesta jornada és que es portarà a terme, a les 10.15 h, la primera cursa infantil adaptada per a nens i nenes amb mobilitat reduïda. Abans d’aquesta cursa també hi ha programada una de familiar, organitzada pel Grup Atlètic Lluïsos Mataró, a favor de la Fundació Vicente Ferrer i que forma part de la campanya Mou-te amb Cor.

Durant tot el dia es podran veure exhibicions dels esports adaptats que es poden fer a la ciutat de Mataró com el handbol, la petanca, el bàsquet i el futbol, entre d’altres. També hi haurà exhibició de balls i estands informatius per donar informació i visibilitzar tota la tasca que fan clubs i entitats a favor de l’esport adaptat.

Publicat a