Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya de renovació de la T-Blava del Mataró Bus per al 2024

Escoltar

Comença la campanya de renovació de la T-Blava del Mataró Bus per al 2024

Des de l’11 de desembre s’atendrà els interessats a les Oficines d’atenció i assistència a la ciutadania i s’activa el dispositiu especial als casals municipals de la gent gran de La Llàntia i de Cirera per facilitar la renovació a la gent gran dels barris del nord de la ciutat.

Les Oficines d’atenció i assistència a la ciutadania inicien a partir de l’11 de desembre la campanya de renovació per al 2024 de la T-Blava, targeta que permet utilitzar gratuïtament el Mataró Bus a majors de 65 anys, jubilats i persones amb discapacitat, amb recursos econòmics limitats. Tenen dret a la T-Blava els titulars del Carnet Blau, una acreditació que, a més de la gratuïtat dels autobusos urbans, permet beneficis i avantatges en altres serveis municipals.

Per facilitar la renovació, a banda de a les Oficines d’atenció i assistència ciutadana, el personal d’Espai Mataró Connecta atendrà els interessats als casals municipals de la gent gran de La Llàntia i de Cirera. S’han triat aquests dos casals, al igual que en anys anteriors, tenint en compte les circumstàncies orogràfiques d’aquests barris.

En concret, els dies i horaris d’atenció específica en aquests casals seran:

  • Casal de Gent Gran de Cirera (riera de Cirera, 59): 11, 13 i 15 de desembre de 10 a 12 h.
  • Casal de Gent Gran de La Llàntia (carrer de la Flor, 11B): 12 i 14 de desembre de 10 a 12 h.

L’Ajuntament enviarà un missatge per SMS als titulars de Carnet Blau del sector (barris de La Llàntia, Cirera, Vista Alegre/Camí de la Serra) per informar-los d’aquesta opció de renovació de la seva targeta, però igualment podran fer el bescanvi a les Oficines d’atenció i assistència a la ciutadania. En aquests 3 barris hi ha actualment 438 persones amb T-Blava activa.


Reforç a les Oficines d’atenció i assistència a la ciutadania de l’11 al 15 de desembre

Paral·lelament al dispositiu específic als casals de la gent gran de Cirera i La Llàntia, de l’11 al 15 de desembre es podrà efectuar també el bescanvi de la targeta T-Blava sense necessitat de cita prèvia a totes les Oficines d’atenció i assistència a la ciutadania:

  • Espai Mataró Connecta. Plaça de la Muralla, 21. De dilluns a dijous de 9 a 18 hores i divendres de 9 a 14 hores
  • Espai Mataró Connecta. Pg. De Ramon Berenguer III, 82. De dilluns a dijous de 9 a 15 hores i divendres de 9 a 14 hores
  • Centre Cívic de Rocafonda. Carrer de Josep Punsola, 47. De dilluns a dijous de 9 a 15 hores i divendres de 9 a 14 hores
  • Centre Civic de Pla d’en Boet. Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6. De dilluns a divendres de 9 a 14 hores
  • Centre Cívic de Molins. Carrer de Nicolau Guanyabens, 23. De dilluns a divendres de 9 a 14 hores


Igualment, a partir del 18 de desembre la renovació de la targeta T-Blava es podrà efectuar, sense necessitat de cita prèvia, a les Oficines d’atenció i assistència a la ciutadania de plaça de la Muralla, Ramon Berenguer III i Josep Punsola. La T-Blava 2023 es podrà seguir utilitzant fins el 28 de febrer de 2024.


Publicat a