Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal de Futbol de Can Xalant estrena gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal de Futbol de Can Xalant estrena gespa artificial

El nou paviment esportiu s'ha estrenat amb un partit de quarta catalana sènior masculí entre el Juventus AC Mataró i l’Arenys de Munt. Les obres s’han aprofitat per fer petits ajustos en el terreny de joc, instal·lar una nova xarxa de protecció darrera les porteries i millorar el sistema de filtració de l’aigua.

El Camp Municipal de Futbol de Can Xalant ha estrenat aquest dissabte la nova gespa artificial, que l’Ajuntament va començar a instal·lar a finals de gener. L’anterior paviment datava de l’any 2007 i ja havia sobrepassat la seva vida útil. L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Bea Delgado, han assistit al partit de futbol de reinici de l’activitat esportiva a l’equipament.

Les obres realitzades s’emmarquen en el Pla de Renovació de gespa artificial dels camps municipals de futbol. S’ha afectat una superfície total de 7.070 m2. La nova gespa és d’estructura combinada de fibra monofilament nervat i fibra fibril·lada de 60 mm d’alçada. El marcatge del camp també incorpora dos camps transversals de futbol-7, i s’han recol·locat les porteries i banquetes.

Els treballs han comportat una petita reducció de l’actual mida del terreny de joc per complir els marges de seguretat reglamentaris. També s’ha instal·lat una nova xarxa de protecció darrera de les porteries, al costat de les grades, i s’ha complementat la que ja existia al gol nord i sud, davant dels vestidors. S’ha fet un nou pericó de filtratge de l’aigua de pluja i reg del camp per evitar abocar residus de cautxú a la xarxa general de clavegueram i s’ha instal·lat una nova bomba submergida pel sistema de reg, i un nou programador de reg.

També s’ha habilitat una segona sortida d’evacuació del camp al costat de la graderia d’acord amb el Pla d’Autoprotecció de l’equipament.

L’empresa Fiedturf Poligras SA ha executat les obres, que han tingut un cost de 243.101,44 € (IVA inclòs).


Publicat a