Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal presenta a la ciutadania el pressupost per al 2024 i les actuacions previstes per als propers quatre anys

Escoltar

El govern municipal presenta a la ciutadania el pressupost per al 2024 i les actuacions previstes per als propers quatre anys

El dimecres 22 de novembre a les 19 h. se celebrarà a Can Marfà l’Audiència Pública, un acte obert a tota la ciutadania en el qual el govern municipal explica quines són les actuacions que portarà a terme en el mandat 2023-2027 i detallarà com es distribuirà el pressupost municipal durant el 2024

L'Audiència Pública es celebrarà a Can Marfà. Foto S. Ruiz/Ajuntament
L'Audiència Pública es celebrarà a Can Marfà. Foto S. Ruiz/Ajuntament

En l’Audiència Pública es presentarà el Pla de Mandat 2023-2027, un document on es plasmen els principals projectes estratègics que es desenvoluparan a la ciutat en els propers anys. Es tracta d’un full de ruta de la gestió municipal i l’instrument que serveix per prioritzar les necessitats de la ciutat en el pressupost. Aquest exercici de planificació del mandat permet deixar per escrit quins són els objectius que es volen aconseguir, les principals actuacions que es portaran a terme i en quin termini es volen complir.

A més del Pla de Mandat en l’Audiència Pública es detallarà el Pressupost de l’Ajuntament per al 2024, aprovat inicialment en el ple del 9 de novembre i que està previst que s’aprovi de forma definitiva abans de finals d’any. El 1r tinent d’alcalde i regidor de Bon Govern, Bona Gestió i estratègia de futur, Miquel Àngel Vadell, presentarà els comptes municipals i explicarà a la ciutadania en què es gasta els diners l’Ajuntament de Mataró.

L’alcalde de Mataró, David Bote, serà l’encarregat de detallar el Pla d’Acció és a dir els principals projectes que al 2024 es faran realitat en els diferents àmbits. També està previst que intervingui el 2n tinent d’alcalde i regidor de Ciutat pròspera, Generació de riquesa i Treball digne, Sergi Morales, que exposarà les principals actuacions de la seva competència previstes per a l’any que ve.

L’Audiència Pública és un acte que s’emmarca en les polítiques municipals de participació i transparència en el qual la ciutadania té l’oportunitat d’interpel·lar directament als polítics en relació a la seva planificació d’actuacions i la seva gestió.

Després de la celebració de l’Audiència Pública, en la qual s’ha donat a conèixer de quina manera l’Ajuntament es gastarà els diners el proper any, els ciutadans que ho consideren oportú podran presentar al·legacions al pressupost municipal.