Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres de millora del Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez que s’han fet en tres fases

Escoltar

Finalitzen les obres de millora del Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez que s’han fet en tres fases

El diumenge 19 de març està previst inaugurar les obres de millora del Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez abans del partit amistós entre la UD Cirera i el CE Cabrils. Les obres d’aquest equipament esportiu s’han fet en tres fases, des del 2018 fins al 2023, amb una inversió d’1,2 milions d’euros.

Les obres de millora del Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez, que s’han fet en tres fases, han finalitzat amb una inversió global d’1.211.779 €.

La tercera i darrera fase ha consistit en ampliar la zona de vestidors amb una sala tècnica, un vestidor d’àrbitres, infermeria, un despatx i una aula de formació. Les obres també han suposat la urbanització de la zona d’accés, on s’ha instal·lat un mòdul per a bar i quatre lavabos públics, un d’ells adaptat.

A nivell d’instal·lacions, es substituiran els acumuladors elèctrics existents d’aigua calenta sanitària per un nou sistema que permetrà escalfar l’aigua a través de la xarxa de distribució del Tub Verd. Així, l’equipament guanyarà en eficiència energètica ja que utilitzarà energia renovable més sostenible.


Fases anteriors

Les actuacions de millora al Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez, a Cirera, van començar al 2018 amb la reforma dels vestidors, construint una plataforma contínua elevada per adaptar-ne l’accés i amb un nou tancament que dotava els mòduls d’una façana conjunta. En la segona fase, que es va demorar per l’arribada de la pandèmia de la Covid-19, es va construir la nova graderia, i es va instal·lar una nova tanca exterior d’enreixat metàl·lic per millorar l’accessibilitat i l’evacuació de la instal·lació. Anteriorment, l’any 2020 es va fer el canvi de la gespa artificial.

La UD Cirera és el club esportiu que fa ús d’aquesta instal·lació municipal amb un total de 356 esportistes, repartits en 20 equips masculins i 5 femenins, on s’inclou la secció de futbol adaptat. 

Publicat a