Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró impulsa una enquesta per a les persones majors de 60 anys en relació a l’envelliment actiu

Escoltar

Mataró impulsa una enquesta per a les persones majors de 60 anys en relació a l’envelliment actiu

La Regidoria de Gent Gran Activa ha impulsat una enquesta amb l'objectiu de conèixer alguns hàbits de la vida quotidiana de la gent gran amb relació a l’envelliment actiu. Aquesta enquesta es fa en el marc d’un estudi que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que té com a finalitat conèixer millor el que fan les persones majors de 60 anys de Mataró en diferents àmbits: serveis, cultura, esports, associacionisme, voluntariat. També pretén saber com es valoren les activitats impulsades des dels equipaments municipals i com arriba la informació sobre l’oferta de la ciutat.


L’enquesta estarà disponible als equipaments i serveis de la ciutat on acudeixen persones grans de manera habitual. Així mateix, des dels diferents serveis de l’ajuntament adreçats a les persones grans es convidarà a fer l’enquesta a totes aquelles persones majors de 60 anys que hi vulguin participar.

A partir del mes de març un equip de professionals de la Xarxa Consultors, l’empresa encarregada de l’estudi, duran a terme enquestes anònimes a persones majors de 60 anys que així ho vulguin. Se situaran a espais com el mercat setmanal, parcs, places i accessos a escoles, i també a equipaments com els Centres d’Atenció Primària (CAP), les biblioteques i els casals de la gent gran.

També hi ha l’opció de contestar el qüestionari de manera telemàtica a través de l’enllaç adjunt.

Les persones enquestades hauran de contestar preguntes relacionades amb qüestions com el seu estat de salut i satisfacció amb diferents aspectes de la seva vida, les activitats que fan i que voldrien fer en el seu temps lliure, la participació en associacions de la ciutat i la manera què accedeixen a la informació, entre d’altres.  

Per a més informació o per sol·licitar el qüestionari podeu enviar un correu electrònic a gga@ajmataro.cat o enviar un Whatsapp al 662 302 311.

Publicat a