Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2023

Escoltar

2023

La programació del Maig Intercultural reflexiona sobre Mataró com a ciutat acollidora

Una vintena d’activitats dirigides a tota la ciutadania es portaran a terme durant el mes de maig a diferents punts de Mataró en el marc de la celebració del Maig Intercultural. Enguany el lema escollit ha estat “Mataró, Ciutat Acollidora” per posar en valor totes les generacions que han arribat a Mataró per viure i fer el seu itinerari personal així com per totes aquelles persones i entitats que han fet més fàcil aquesta adaptació.

L'Ajuntament de Mataró reclama que es tramiti al Congrés dels Diputats la 'llei ELA' que ha de permetre millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia

Paral·lelament es demana que s’inverteixin més diners en investigació per intentar vèncer l’Esclerosis Lateral Amiatròfica, una malaltia degenerativa que actualment és incurable. La Declaració Institucional en què es fa aquesta petició ha estat presentada pel grup municipal de Cs i aprovada per unanimitat per tots els grups

PUMSA tanca l’exercici 2022 amb un resultat positiu de 248.714 €

PUMSA és una empresa municipal de l’Ajuntament de Mataró, el qual li té encomanats diversos encàrrecs per la prestació dels serveis municipals. Concretament actua en els àmbits de desenvolupament de diversos sectors urbanístics de la ciutat, de la mobilitat, de la gestió de l’habitatge municipal i del manteniment del seu parc immobiliari.

El 28 de maig estan cridats a les urnes de Mataró 88.869 ciutadans

Les properes eleccions municipals se celebren el diumenge 28 de maig i a Mataró estan convocats a exercir el seu dret a vot 88.869 ciutadans. La ciutat comptarà amb 34 col·legis electorals repartits per tots els barris de la ciutat amb 128 meses. La targeta censal indica a cada ciutadà on ha d’anar a votar i també es pot consultar al web municipal www.mataro.cat/eleccions i al xatbot de l’Ajuntament: 667402600. Qui no pugui votar aquell dia, també ho pot fer per correu i l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania amb mobilitat reduïda un servei d’acompanyament a través de Creu Roja.